Overslaan en naar de inhoud gaan

Zomerfair en taartenbakwedstrijd in de Breehorn

Door Redactie op donderdag, 6 juni, 2024 - 16:25


Foto Finn Bjurvoll Hansen

Op donderdag 27 juni wordt in woonservicecentrum de Breehorn in Veendam een zomerfair en taartenbakwedstrijd gehouden. Op de markt zijn verschillende kraampjes te vinden met zomerse producten en lekkernijen. Ook is er koffie en zelfgebakken taart te koop. De markt wordt feestelijk afgesloten met de uitreiking van de ‘gouden taartschep’, dé prijs voor de mooiste of lekkerste taart.
Bloemen, ijsjes en meer zomerse producten
Op de zomerfair vind je kraampjes met snoep, handwerk, ook is er een kraampje van Stichting Voordoor in Wildervank en Zechsal. Met het Rad van Avontuur en het ‘enveloppenspel’ maken bezoekers kans op leuke prijzen. Met de opbrengst van de markt organiseert de Breehorn leuke activiteiten voor bewoners.

De taartenbakwedstrijd is voor iedereen
De taartenbakwedstrijd is bedoeld voor personeelsleden, vrijwilligers, bewoners, familieleden, maar ook buurtbewoners zijn van harte welkom om hun taart in te leveren! De taarten worden tijdens de zomerfair verkocht en beoordeeld door een jury. Om 15.00 uur is de prijsuitreiking. De jury maakt dan bekend wie er vandoor gaat met de ‘gouden taartschep’.

Wil je meedoen aan de taartenbakwedstrijd?
Geef dit dan vóór woensdag 25 juni door aan activiteitenbegeleider Rieta van Heuveln. Zij is te bereiken op 06 235 07 755. Je mag je taart op donderdag 27 juni tussen 8.30 en 10.00 uur inleveren bij de keuken van de Breehorn. Adres: Boven Westerdiep 86 in Veendam. We hopen op veel mooie inzendingen! 

De markt 
De markt begint om 13.30 uur en duurt tot 16.00 uur