Geslaagd Regionale Zwemkampioenschappen weekend voor ZPC Bubble

Door Redactie op dinsdag, 4 juni, 2024 - 05:28

Op 25 & 26 mei en 1 & 2 juni vonden de Regio Zomerkampioenschappen lange baan plaats in Drachten. Voor deze wedstrijd dien je limieten te zwemmen.

Tijdens dit kampioenschap streden de snelste zwemmers uit de provincies Drenthe, Groningen en Friesland om wie zich Regio Kampioen mag noemen voor de gezwommen afstand. Er kwamen van ons twaalf zwemmers aan de start.

Diverse medailles werden behaald. Hendrik Broekema won 2x brons op de 50 m vlinder en 50 m vrijeslag. Tim Speijer won brons op de 200 m schoolslag, Marijke Drent brons op de 50 m vlinderslag en Jolien Wind zilver de op 200 m schoolslag. Gallyon Mulder, parazwemster won beide weekenden het klassement op de behaalde Fina punten.

We kijken terug op een mooi en succesvol kampioenschap met veel persoonlijk beste tijden in een 50 m bad.