Sport

Kuilman Beheer Master Meteoor toernooi sportief verlopenwinnaars master meteoor.jpg
Fotograaf Judy

Er is dit weekend door Badmintonvereniging Meteoor in het het Veendammer Indoorcentrum gestreden op verschillende onderdelen en in verschillende categorieën.

In de Master klasse was Almere net als vorig jaar goed vertegenwoordigd. Dennis Koppen heeft zijn titel verdedigd en was te sterk voor Dion Hoegen ( 21-9 en 21-15).

Bij de dames in de Master verdedigde Alida Chen van Almere haar titel, in een spannende finale waar het alle kanten nog op kon was Diede Odijk van Almere diegene die aan het langste eind trok en met 21-19 en 21-19 de winst wist te pakken.

master meteoor-1.jpg

De Herendubbel in de master van een onderonsje van Almere. Dennis Koppen en Alex Vlaar waren met 21-14 en 21-13 te sterk voor Tiene Holstege en Jasper Koppen. Alida Chen en Rosalie Teuben konden het de titel in de damesdubbel niet houden. Diede Odijk en Anouk van Wijk waren met 21-16 en 21-18 vandaag beter.

In de gemengd dubbel namen Alex Vlaar en Rosalie Teuben de winst mee naar Almere. Ook deze finale bestond uit spelers van Almere. Jasper Koppen en Alida Chen werden in 2 sets verslagen.

Oud spelers van Meteoor Esther en Remco Kuilman wisten de finale in de categorie 4 te halen. In een spannende 3 setter is het net niet gelukt om de partij te winnen. Met 20-22 21-11 en 16 -21 ging de partij verloren.

master meteoor-2.jpg

Voor Meteoor zijn er in de 4 en in de 8 wel mooie resultaten geboekt. Jildau van Netten en Eline Schut werden 1e in de dames dubbel . Jonne Ritzen werd 2e in de dames enkel 4. En Jildau werd nog 2e in de single in de 8. Ook deden er een aantal recreanten mee van Meteoor in de 8 zij hebben een geproefd aan het spelen van wedstrijden en waren onder de indruk van het niveau op het toernooi.

Met minder deelnemers toch een zeer sportief en geslaagd toernooi. Volgend jaar hopen we weer op voldoende deelnemers.