Regio

Oude Tijden Herleven in Muntendam:
Otten Caravan Jubileum in de Heemtuin



95d4ee94-f5a3-4209-a4de-73d0c4a989bd.jpeg

De nostalgische sfeer van de jaren 60 en 70 keert voor even terug naar de Heemtuin in Muntendam ter ere van het 10-jarige jubileum van de Otten Caravan weekend. Vanuit alle uithoeken van Nederland komen zo'n 15 Otten oldtimer caravans en hun eigenaren samen voor dit unieke evenement, dat plaatsvindt van 17 tot en met 20 mei.

Terwijl de voorgaande edities op verschillende locaties door het hele land plaatsvonden, is dit jaar speciaal gekozen voor Muntendam, de geboorteplaats van de legendarische Otten caravan. "Het voelt als een thuiswedstrijd om het jubileum hier te vieren aldus organisator en geboren Muntendammer Eddy Smith"

Otten Caravans beleefden hun hoogtijdagen in de jaren 60 en 70, toen ze werden gebouwd door de gebroeders Otten aan het Loeg in Muntendam. De firma Otten ging in de jaren zeventig over naar de firma Heller in Foxhol. Laatstgenoemde firma stopte begin jaren 90 met de productie van de iconische Otten Caravan.

Het bijzondere evenement vindt plaats tijdens Pinksteren en biedt een unieke kans voor liefhebbers van vintage caravans om deze historische voertuigen te bewonderen. De camping in de prachtige Heemtuin van Muntendam zal vrij toegankelijk zijn voor bezoekers, die de gelegenheid krijgen om de caravans van dichtbij te bekijken en in gesprek te gaan met de eigenaren.

Noteer de data alvast in uw agenda: 17 tot en met 20 mei, Camping Heemtuin, Nieuweweg 127, Muntendam. Mis dit unieke evenement niet waar oude tijden herleven en de charme van de Otten caravans herontdekt wordt.