Overslaan en naar de inhoud gaan

Koningsdag Centrum Veendam

Door op maandag, 22 april, 2024 - 12:22
Datum

 

Koningsdag 24_resize.jpg

Zaterdag 27 April is traditioneel weer de Koningsmarkt in het centrum van Veendam. Door het hele centrum is weer de grote vrijmarkt te vinden in combinatie met een grote braderie.

"Iedereen die op de vrijmarkt wil staan is weer van harte welkom om spulletjes te komen verkopen" zegt Maikel-Owen van Deest. Het gaat om gebruikte spulletjes en geen nieuwe spullen. Ook eten en drinken is helaas niet toegestaan i.v.m. de voedsel en warenautoriteit. "We maken er weer een prachtige dag van met gezellige muziek, mooie aankleding en natuurlijk de Toeterrit."

Reserveren voor een plekje is niet mogelijk voor mensen die graag op de vrijmarkt willen staan. "Iedereen die een plekje wil kan iets uitkiezen in overleg met de organisatie. Ze hebben diverse begeleiders die iedereen een mooi plekje kunnen geven."

De Koningsmarkt begint om 08:00 uur tot 17:00 uur. De vrijmarkt is in de Kerkstraat, de Promenade, de Winklerprinspassage, Kerkplein, Museumplein, Veenlustplein en Raadhuisplein. Op het Museumplein en de tijdlijn vindt u de grote braderie.