Overslaan en naar de inhoud gaan

Lloyds Terras Veendam

Door op vrijdag, 19 april, 2024 - 10:25

3C4A9612.JPG

Door Bert Woltjes

In  samenwerking met de gemeente Veendam en aannemer Rottinghuis bouwt men 50 nieuwe huurappartementen aan het Lloyds Terras in Veendam. In de zomer van 2023 is de bouw gestart. Naar verwachting wordt het complex in de zomer (juli) van 2024 opgeleverd.

Verhuur
Dit voorjaar (april/mei) gaan de appartementen in de verhuur. Hou de website en facebookpagina van Acantus in de gaten voor meer nieuws.

3C4A9577.JPG

Informatie over de appartementen
Er zijn drie type appartementen: grote hoekappartementen (8 stuks), tussenappartementen (28 stuks) en wmo-woningen (4 stuks, alleen voor wmo-gerechtigden).

Energiezuinig
Het gaat om energiezuinige sociale huurwoningen voor één- en tweepersoonshuishoudens. De appartementen zijn gasloos met een warmtepomp. Het complex is ontworpen door VMEZ Architecten en wordt bijna-energieneutraal (BENG).

3C4A9580.JPG

Locatie en voorzieningen
Het appartementencomplex krijgt een ruime binnenplaats met voldoende parkeerplekken. Het gebouw is gesitueerd op een mooie locatie vlakbij het centrum van Veendam. Op loopafstand van de supermarkt en het station.

Huurprijzen
De huurprijzen liggen precies op de grenzen van de huurtoeslag (prijspeil 2024). Dit betekent dat u huurtoeslag kunt aanvragen.

  • Tussenappartement (type a): € 650,43 per maand
  • Hoekappartement (type b): € 814,- per maand
  • Wmo-appartement (type c): € 650,43 per maand