Overslaan en naar de inhoud gaan

Monkeycars verhuist in Veendam

Door op donderdag, 18 april, 2024 - 20:23

4da0a6a0-016d-4a81-8fa0-ef0f08c36d30.jpeg

Door Peter Panneman

Monkeycars en MC bedrijfsauto`s verhuizen naar de Lloydsweg in Veendam. Beide bedrijven zijn nu gevestigd op een tweetal locaties in de Parkstad maar zal worden samengevoegd naar het pand van het voormalig Bowlingcentrum.

Na een fikse verbouwing hoopt men aan het einde van de zomer te kunnen openen onder de naam Veenpoort auto`s.

Bij Monkeycars kunt u o.a. terecht voor een occasions maar ook voor het huren van o.a. American Classics zoals een Ford Mustang uit ‘65.  Eigenaar Dennis Mertz is altijd al een groot fan geweest van Amerikaanse auto’s en dan met name de Ford Mustang. 

WhatsApp Image 2024-04-16 at 16.27.24.jpeg

Toen mijn vrouw en ik wilden gaan trouwen leek me het moment daar om een Ford Mustang te kopen. Via een opkoper kwam ik bij een mooie auto terecht, maar eenmaal in Nederland bleek de bodem van de auto compleet verroest. Aangezien de trouwdatum naderde hebben we toen eerst een prachtige Ford Mustang in Nederland gekocht, maar het bleef kriebelen om er zelf eentje te zoeken en te importeren naar Nederland, aldus Dennis.

Inmiddels is dit een uit de hand gelopen hobby geworden, waarbij ik een paar keer per jaar naar het fantastische Amerika ga en daar beauty’s mee naar Nederland neem. En zo is Monkeycars ontstaan.

Meer info op: www.monkeycars.nl