Overslaan en naar de inhoud gaan

Gezellige kraampjes markt in Autorama

Door op donderdag, 18 april, 2024 - 19:31
Datum

 

Autorama_26 april_kraampjes_0.jpg

Gezellige kraampjes markt in Autorama

Op vrijdag 26 april wordt er een kraampjes markt georganiseerd in winkelcentrum Autorama in Veendam. Aangezien de meeste mensen op Koningsdag proosten op de verjaardag van onze Koning. Heeft men in Autorama de keuze gemaakt om de dag vóór Koningsdag iets leuks op poten te zetten. Op het centrale plein én voor diverse winkels binnen Autorama komen marktkramen te staan, er is een Oranje-Orkest en de kinderen kunnen zich laten schminken!

Aanbiedingen en hoge kortingen
Deelnemende winkels hebben voor u als consument leuke acties in petto. Dit kunnen acties en aanbiedingen zijn m.b.t. Koningsdag. Maar ook opruiming van artikelen die met een leuke korting aangeboden worden. Kortom, voor u als consument zeker de moeite waard om hier op vrijdag 26 april van te profiteren.

Schminken & muziek
Naast alle acties beloofd het een gezellige middag te worden in winkelcentrum Autorama. Een Oranje-Orkest zal de muzikale omlijsting verzorgen door het gehele centrum. Verder kunnen de allerkleinsten zich kosteloos laten schminken (11:00-16:00 uur) om alvast in de oranje stemming te komen.