Nieuws, Summerfun

VoorleesTV Veendam in de meivakantie



WhatsApp Image 2024-04-06 at 21.38.13 (1).jpeg

In het najaar van 2023 kwam Summerfun in samenwerking met ParkstadVeendam met een nieuw project, genaamd VoorleesTV Veendam. Met dit nieuwe project willen wij laten zien hoe leuk het is om samen naar mooie verhalen te luisteren. Zo deden we dit in december met een speciale editie rondom Sinterklaas. De editie staat deze keer in het teken van de Kinderzwerfboeken4Daagse. In deze nieuwe reeks staan er weer 5 afleveringen klaar voor de kijkers. Dit keer heeft Bart Kruizinga, vrijwilliger van Summerfun 5 mooie boektitels uitgezocht. Deze boeken worden niet volledig gelezen en daarmee is de taak aan de kijkers dus om de boeken verder te lezen om te weten hoe het afloopt. Hiermee hopen wij ouders/verzorgers, maar vooral ook de kinderen te stimuleren om te gaan lezen. De boeken die voorgelezen worden in deze nieuwe reeks zijn volgens ons vast te lenen in de bieb. Anders kan je kijken bij de plaatselijke boekenwinkel. In deze reeks zijn er 2 boeken waarvan wij een aantal exemplaren hebben weten te bemachtigen door onze samenwerking met Kinderzwerfboek. Deze titels kunnen gereserveerd/aangevraagd worden door een mail te sturen naar summerfun@debasisveendam.nl

De fonkelnieuwe afleveringen van VoorleesTV Veendam zijn te zien van zondag 28 april tot en met donderdag 2 mei. Eigenlijk kunnen we dus wel spreken van een bonusaflevering voor de kijkers, want de Kinderzwerfboeken4Daagse vindt plaats van maandag 29 april tot en met donderdag 2 mei.

Wil jij deze afleveringen niet missen? Ze zijn te zien op de Kabelkrant op SKV kanaal 996 en we plaatsen de aflevering aan het einde van de dag op onze facebookpagina: Summerfun Veendam. De afleveringen op de Kabelkrant zijn elke dag te zien op vaste tijdstippen. Deze tijdstippen zijn; 09.00 uur – 14.00 uur – 19.00 uur. Wij wensen een ieder alvast heel veel kijkplezier en tot bij de eerste aflevering op zondag 28 april!