Overslaan en naar de inhoud gaan

Veel belangstelling voor de ontmoetingsdag gepensioneerde WP-ers

Door op dinsdag, 26 maart, 2024 - 12:48

Verbinding tussen RL1 en RL7.jpg

Voor het eerst in de geschiedenis is er een ontmoetingsdag voor gepensioneerde medewerkers van Winkler Prins Veendam. Na lange tijd treffen maar liefst 87 gepensioneerde onderwijsondersteunende medewerkers, docenten en directieleden van deze school voor voortgezet onderwijs elkaar weer op zaterdag 6 april a.s. De leeftijd van de mensen die vanaf de Winkler Prins of rechtsvoorgangers met pensioen gingen en zich hebben aangemeld, varieert van 65 jaar tot in de 90.

Na een feestelijke ontvangst op Raadsgildenlaan 1 worden de gepensioneerden in groepen rondgeleid over de onderwijscampus om kennis te nemen van de vele onderwijsveranderingen. Daarna wordt er gezamenlijk geluncht, is er een tweede rondleiding door de gebouwen of naar keuze over het leer- en sportpark. Aansluitend is er onder het genot van een hapje en drankje gelegenheid om na te praten en herinneringen op te halen. Het is de vrije keuze of de gepensioneerden al of niet willen/kunnen deelnemen aan de rondleidingen

Wilma Biezen, Gerard Kobus, Roel Hummel, Chris Sievers, Mia van Selling en Henk Spelde, leden van de organisatiecommissie, zijn blij met de grote belangstelling en hopen met hun zoektocht nagenoeg alle gepensioneerden te hebben bereikt. Mochten zij gepensioneerde WP-ers hebben gemist, dan kunnen deze nog tot en met uiterlijk 31 maart een mail sturen naar seniorenwinklerprins@gmail.com. In verband met de organisatie sluit daarna de mogelijkheid om zich nog aan te melden.