Nieuws

Erwin de Vries Special Guest bij Lutje Passion



Lutje Passion 28 mrt.jpg

Donderdag 28 maart wordt in het centrum van Veendam weer een processie gehouden met een groot wit kruis. Dit allemaal tijdens Lutje Passion. Ook dit jaar komen er weer verhalen en muziek tijdens de route. "We zijn heel blij dat dit jaar Erwin de Vries zijn medewerking heeft toegezegd. Hij zal een prachtig eigen nummer zingen op een markante plek in het centrum" aldus Maikel-Owen van Deest initiatiefnemer van Lutje passion en tevens promotiemanager van het centrum in Veendam.

Het verzamelen is zoals andere jaren ook om 18:30 uur op het museumplein in Veendam en de processie start om 19:00 uur. Meedoen aan dit evenement is gratis en kan zonder opgave. De processie is op tijd afgelopen zodat mensen thuis weer naar De Passion op TV kunnen kijken.

Unieke beleving, kruisdragers gezocht: Het grote kruis van Lutje Passion moet minimaal door 8 mensen worden gedragen. “Het is een zwaar kruis, maar dat is ook de bedoeling. Van vorige edities weten we dat mensen die meegelopen hebben en het kruis hebben gedragen het als heel bijzonder hebben ervaren. Het doet je even nadenken over diverse dingen in het leven.” Wilt u tijdens de route het kruis dragen dan kunt u een bericht sturen aan lutjepassion@gmail.com of kijk op www.thepassioninveendam.nl. Wij zorgen dan dat u alle informatie krijgt. Opgeven kan tot 25 maart 2024.

The Passion is een passiespel over de laatste uren van Jezus leven en Zijn opstanding uit de dood. "Iedereen kan echt aansluiten en meedoen" aldus Van Deest.