Sport

Ashido in de prijzen432768551_7397424483706581_4418648751051945371_n.jpg

Zondag 17 Maart hebben drie vechters van Ashido karate Veendam meegedaan aan de elfde editie van de Ommelander cup, dit is een jeugdtoernooi voor beginnende karateka’s tot en met 15 jaar.

Als eerste van Ashido was Vincent Kiewiet aan de beurt in een poule van vier vechters. Dit was voor Vincent zijn eerste toernooi. Helaas kon hij het niet redden om een podiumplaats te bemachtigen, alle tegenstanders waren een halve tot een kop groter dan hem.

Als tweede was Jesper Heis aan de beurt, hij moest uitkomen in een matchmakingpartij en hoefde maar één partij te vechten. Jesper wist met grote overtuiging zijn tegenstander te verslaan en werd hierdoor eerste. Als derde was Luca Drozda aan de beurt, eveneens in een poule van vier vechters. Luca wist twee vechters op punten te verslaan. Helaas had de derde vechter iets meer ervaring en overtuiging in huis waardoor Luca de derde partij helaas verloor. Luca is in deze poule tweede geworden.

Op de foto, achterste rij vlnr. Sensei en coach Roelof Schuiling, Ineke Muurman Sempai en de coaches coach Sensei en Niko Jager. Voorste rij vlnr. Jesper Heis, Vincent Kiewiet en Luca Drozda.