Nieuws

De jongens van Hip Bedrukt
openen winkel in centrum Veendam428510065_7336908263091537_6094557536152102021_n.jpg

Door Peter Panneman

Brian en Jeffrey van den End, de jongens achter de webshop hipbedrukt.com, gaan de webshop uitbreiden met een fysieke winkel in Veendam. Lang zoeken naar een pand hebben de jongens niet gedaan. Het pand waar voorheen Bruna gevestigd was voldeed helemaal aan de eisen van de jongens. Met de verhuurder is een mooie samenwerking tot stand gekomen.

Nu de webshop er een fysieke winkel naast krijgt moet er worden nagedacht welke naam er op de gevel kom. Dit vonden ze niet heel lastig! Ze staan overal bekend als “De jongens” Zo kwam er al snel “De jongens van Hip Bedrukt”

Wij willen dat ons publiek straks gewoon even gezellig kan binnenlopen bij De jongens.

De jongens bedrukken al ruime tijd vanuit huis alles wat je maar kunt bedrukken. Van kleding tot sleutelhangers en van petten tot slippers. Inmiddels is de webshop uitgebreid met hippe fashion, schoenen, accessoires en nog veel meer leuke snuisterijen zoals de jongens het noemen.

Achter de inmiddels dichtgeplakte ramen werken de jongens al keihard om alles spik en span te maken voor de opening. De jongens hebben vertrouwen in Veendam. “Samen kunnen we er iets heel moois van maken”

De jongens kijken uit naar de opening en hopen jullie allemaal te morgen begroeten in de winkel zaterdag 30 maart.