Nieuws

Elk En Ain KindercarnavalIMG_6114.jpg

Het weekend na het grote carnavalsweekend werd het kindercarnaval georganiseerd afgelopen zaterdag  in Escape en de zaal van de Wending. Prins Hayo de Eerste en de Raad van Elf verwelkomde eerst de kids van de basisschool leeftijd. Hier kwamen zo’n 25 kinderen op af. Iedereen was verkleed en had het erg naar zijn zin. De middag werd opgeleukt door entertainer Jos waar de kinderen ademloos naar luisterden en af en toe ook zelf wat trucjes mochten uitproberen, zoals het hooghouden van een plastic bordje op een stokje. Ook de sponsor van het kindercarnaval Albert Meertens was aanwezig.

87a74ca2-0efa-4f94-9113-2f7fb539fa39.JPG

Na een poosje konden de kinderen die wilden lazer-gamen met een groepje naar de grote zaal, waar 4 tegen 4 kinderen op elkaar konden jagen. Er werden meerdere games gespeeld waarbij de allerkleinsten het fanatiekst waren en zij hebben dus ook gewonnen. Alle kinderen die op dat moment niet mee deden bleven in Escape waar Jos ballonnen met leuke figuurtjes voor iedereen maakte. Aan het eind van de middag werden er snacks uitgedeeld wat iedereen zich heerlijk liet smaken. Na afloop kreeg ieder kind een zakje snoep mee van de Raad van Elf.

IMG_6100.jpg

Daarna was het de beurt aan de kinderen tot 16 jaar. Ook hier was er een goede opkomst en werd er met zijn allen feest gevierd. Van deze groep ging iedereen lazer-gamen. Op het laatst heeft een groepje kinderen het nog opgenomen tegen een groepje Prinsen. En jullie raden het al: de kinderen hebben natuurlijk gewonnen!! Aan het eind van de middag werden ook hier de snacks geserveerd en kreeg iedereen een zakje snoep mee naar huis.

Het was een erg geslaagde middag met dank aan de vrijwilligers Susan Tepper, Irene Bruining en hun vrienden.