Nieuws

De trekkersgroep Knarrenhof Veendam gaat stoppen426378810_7255716791210685_6032605042268878882_n.jpg

Door Peter Panneman

De trekkersgroep Knarrenhof Veendam gaat stoppen met hun werkzaamheden voor het Knarrenhof Veendam.

Met plezier hebben ze de afgelopen jaren het nodige werk verzet. Door onze inzet is de landelijke Stichting Knarrenhof Nederland (SKN) in gesprek met de gemeente en de woningbouwvereniging Acantus over een potentiële locatie. Dit is echter nog geen gelopen race en de voortgang van het project gaat de afgelopen tijd moeizaam.

“Wij zijn nog steeds enthousiast over het Knarrenhof-concept, maar door de geringe voortgang van de afgelopen tijd en diverse privéredenen hebben wij gezamenlijk besloten ons werk niet voort te zetten”, aldus Johan Boekholt.

Om de werkzaamheden te continueren is het noodzakelijk dat er een nieuwe trekkersgroep wordt gevormd. Zonder trekkersgroep komt er geen Knarrenhof in Veendam. Daarom wil de SKN graag samenwerken met een nieuwe enthousiaste groep.

Is het iets voor u? Dan kunt u op deze link klikken en u aanmelden door het formulier in te vullen. In overleg met SKN en andere belangstellenden kunt u dan een nieuwe trekkersgroep oprichten.

Men is beschikbaar om de nieuwe groep op weg te helpen en bij te praten als dat nodig is. Hiervoor kunt u contact op nemen met: