Sport

Oxygym goede aftrap nieuw dansseizoen 



FC519881-266A-42BA-8DFA-145F3E73BD0F.jpeg

Afgelopen weekend hebben drie dansteams van Sportcentrum Oxygym hun eerste wedstrijd van het nieuwe dansseizoen weer gehad. 

Zaterdag was alweer de eerste voorronde voor het Noord Nederlandse kampioenschap in Leek. Het jongste team 'O.G. Crew', die dit seizoen onder leiding staan van hun nieuwe trainster Romee Boer, mochten de spits afbijten in de categorie streetdance / hiphop selectie 13 t/m 15 jaar. Zij hebben een nette routine laten zien en eindigden op een mooie 6e plaats.  

De Oxygym Teenz o.l.v Margriet van der Laan mochten daarna hun dans voor de jury tonen. Zij kwamen uit in de hoogste klasse streetdance / hiphop demo 16 t/m 18 jaar. Een sterk deelnemersveld. Ze hebben een knappe 2e plaats in de wacht gesleept. 

Het team Marvelous Dance Crew o.l.v Marina van der Wal hebben meegedaan met een nieuwe teamsamenstelling in de categorie streetdance / hiphop recreatie 19+ en hebben hierin een 2e plaats behaald. Een dag later gooiden ze er nog een schepje boven op en deden ze mee bij de voorronde voor het NK van Soneo in Steenwijk. Hier haalden ze een geweldige 1e plaats.