Overslaan en naar de inhoud gaan

Stichting Als kanker je raakt komt naar Veendam

Door op vrijdag, 12 januari, 2024 - 07:30

akjr_flyers_Veendam_v2.jpg

Op 26 en 27 januari 2024 organiseert de stichting Als kanker je raakt een tweetal activiteiten in De Kandelaar, Doctor A. Kuyperstraat 46, 9645 AR Veendam.

Op vrijdag 26 januari 2024 vindt er in deze kerk een benefietconcert plaats, waaraan zal worden meegewerkt door Christelijk Mannenkoor ‘Crescendo’ en Gemengd Koor ‘Cantus luventis’, beiden onder leiding van dirigent Klaas Withaar. Verder werken mee Bert van Cimmenaede (orgel/piano) en Peter Brinks (trompet).

De avond begint om 19.30 uur en de toegang is vrij. Wel zal er een collecte gehouden worden ten bate van de stichting Als kanker je raakt.

Op zaterdag 27 januari 2024 is er in dezelfde kerk een ontmoetingsdag ‘Als kanker je raakt’. Deze laagdrempelige dag is voor mensen met kanker, hun naasten, nabestaanden en andere belangstellenden. In de ochtend is er een boeiende lezing door Marieke van Lierop, waarna u een heerlijke lunch wordt aangeboden. Voor het middagprogramma is er keuze uit de workshops ‘Voor jou met kanker’ en ‘Rouw’. De muzikale omlijsting wordt verzorgd door Arnold Wienen.

De dag is van 10.30 tot 15.30 uur en aan deelname zijn geen kosten verbonden. Voor meer informatie en/of inschrijven: ga naar onze website www.alskankerjeraakt.nl ,bel met Jacob Lohof (contactpersoon regio noord)
06-29352737 of mail: regionoord@alskankerjeraakt.nl