Overslaan en naar de inhoud gaan

Reünie Mulo-Mavo Wildervank zaterdag 27 januari 2024!

Door op woensdag, 3 januari, 2024 - 09:55

Foto januari 2024 aanmelden reünie.jpg

Na maanden van voorbereiden is het zaterdag 27 januari aanstaande dan eindelijk zover: de reünie van de Mulo-Mavo Wildervank in Hotel Parkzicht te Veendam.
Deze dag hoopt de organisatie veel oud-leerlingen en docenten te begroeten om vervolgens samen herinneringen op te halen aan die mooie school uit Wildervank.

De reüniecommissie heeft de afgelopen maanden volop gewerkt aan een programma voor zowel de middag als de avond en werkt momenteel de laatste details uit om er een mooie dag van te maken.
De middag zal voornamelijk in het teken staan van elkaar ontmoeten en herinneringen delen. Ook is er een Photobooth gehuurd waar je met je oud-klasgenoten op de foto kunt en meteen de gemaakte foto’s als aandenken mee krijgt.
DJ Peter Prummel is voor zowel de middag als de avond geboekt, maar ook de succesvolle rockband R.U.W. (Rock Uut Wildervank) zal zijn opwachting maken tijdens de feestavond en zal Parkzicht op zijn grondvesten laten trillen met de beste covers van de jaren 60 tot het heden.

Ben(t) jij/u oud-leerling of oud-docent van de Mulo-Mavo Wildervank en wil(t) je/u hier bij zijn? De aanmeldingen stromen binnen en het kan nog steeds!
Aanmelden kan via de link op de facebookpagina van de reünie: Reünie Mavo Wildervank.

Lukt dit niet? Stuur dan een mail naar de secretaris van de reüniecommissie, Carola Bruurs: reuniemavowildervank2024@gmail.com en het wordt geregeld!