Agenda

Sfeervolle kerstuitvoering Muziek-, Dans- en TheaterschoolDatum: 
zaterdag 16 december 2023 19:00

 

AMA_5595ed.jpg
Foto Anita Meis

Sfeervolle kerstuitvoering Muziek-, Dans- en Theaterschool
op zaterdag 16 december

In de Nedmagzaal in vanBeresteyn staan op zaterdag 16 december leerlingen en docenten van de Muziek-, Dans- en Theater op het podium in een prachtig en sfeervol kerstdecor. Korte voorstellingen, afwisselend in muziek, dans en theater. Jongeren en oudere leerlingen hebben flink geoefend om het mooiste van wat zij hebben geleerd te presenteren.

De dansers presenteren allerlei stijlen zoals bijvoorbeeld ‘De Notenkraker’ van Tsjaikovski. Theaterleerlingen hebben zich ingeleefd in verrassende personages en spelen eigengemaakte korte scenes. Muziekleerlingen gitaar en piano laten van zich horen en het MDT Popkoor studeerde onder leiding van zangdocent Anne-Lie Persson prachtige kerstballads in.

Al met een al een sfeervolle en gevarieerde kerstvoorstelling die zeer de moeite waard is, en niet alleen voor familie en vrienden. De aanvang is 19.00 uur. Kaarten kosten € 3,00 en zijn te verkrijgen bij de theaterkassa, geopend op werkdagen van 10.00 – 16.00 uur of zijn te bestellen via www.vanberesteyn.nl.