Agenda

Kerstmarkt en Dickens Veendam groter dan ooit!Datum: 
zaterdag 16 december 2023 00:00 tot zondag 17 december 2023 00:00

 

_DSC4646.jpg

Ook dit jaar is er een grote kerstmarkt inclusief Dickens festival in het centrum van Veendam. Zaterdag 16 december gecombineerd met Moonlightshopping en geopend tot 21.00 uur en zondag 17 december de koopzondag van 13.00 tot 17.00 uur.

Op deze dagen staat het gehele centrum dan ook vol met marktkramen met een zeer divers aanbod. Ook de winkels in Veendam bieden de bezoekers een mooi aanbod. Tijdens deze kerstmarkt is er ook weer een groot Dickens festival in het gehele centrum. Ruim 45 Dickens figuren lopen door het centrum en zullen de bezoekers vermaken. Of het personage Scrooge ook weer ten tonele komt houdt de organisatie nog even geheim. “Het is niet de vriendelijkste man natuurlijk” aldus de organisatie met een grote glimlach op het gezicht.

Naast de markt is er op zaterdagmiddag de intocht van de Kerstman met de arrenslee, de Kerstman zal worden ontvangen op het Veenlustplein rond 16.00 uur. Tijdens de markt is er livemuziek en natuurlijk mag de levende kerststal niet ontbreken!

Het Veenlustplein wordt door de serviceclubs omgetoverd tot een horecaplein waar het gezellig toeven is onder het genot van een heerlijke glühwein, of ander drankje, en de diverse lekkernijen.