Overslaan en naar de inhoud gaan

Summerfun Kerst pubquiz voor jong en oud 

Door op woensdag, 6 december, 2023 - 05:58

2023 - poster pubquiz jong&oud Kerst.jpg

In de verre verte hoor je de kerstklokken al. En wees nou eens heel eerlijk, wie heeft al niet gewoon de kerstboom in huis staan? Gewoon omdat het kan en omdat het zo gezellig is.

En weet je wat nog meer heel gezellig is? De Jong&Oud Kerst pubquiz van Summerfun op zaterdag 16 december van 18.30 tot 20.30 uur van Summerfun.

De pubquiz wordt georganiseerd in samenwerking met het Jakob Bruggemacentrum in Veendam.

Een quiz met het thema Kerst. Gewoon omdat er zoveel vragen te bedenken zijn over de kersthits, de winter, sneeuw, lekkernijen tijdens de kerstdagen en nog veel meer. Wie weet bijvoorbeeld op welke datum wij de Eerste Kerstdag vieren? En hoe de bekende kersthit van Mariah Carey heet?

Meld je dan aan met je team (max. 5 personen) bestaande uit kinderen en begeleidende volwassenen voor onze pubquiz voor jong en oud! Natuurlijk valt er ook iets te winnen. Voor de 3 beste teams staat er een pakket met lekkers klaar en voor alle kinderen, omdat het bijna Kerst is, een troostprijsje. De kosten bedragen 1,50 per persoon.

Aanmelden kan door een mail te sturen naar summerfun@debasisveendam.nl o.v.v. aantal kinderen, volwassenen en jullie teamnaam. Summerfun stuurt een bevestiging met meer informatie.