Agenda

Kerstmarkt WildervankDatum: 
vrijdag 8 december 2023 16:00

 

Kerstmarkt wildervank 8 dec.jpg

Grote gezellige Kerstmarkt bij Party-zalencentrum het Raadhuis en in het Margaretha Hardenberg Cultuurcentrum in Wildervank.

Op vrijdag 8 december van 16.00 tot 22.00 uur vindt weer de jaarlijkse gezamenlijke Kerstmarkt plaats. Gezien de aantal standhouders, zal de Kerstmarkt groter zijn dan voorgaande jaren. Rondom Party-zalencentrum het Raadhuis zullen de kramen buiten worden ingericht. Terwijl een gezellige overdekte Kerstmarkt binnen zal plaatsvinden in het Margaretha Hardenberg Cultuurcentrum.

Er komt een grote diversiteit aan kerstartikelen, waaronder eigen gemaakte spullen, kerstbakjes, sieraden, dames- en meisjeskleding, kunst, schilderijen, posters, kerstkaarten en spirituele artikelen. Bovendien zullen er een aantal standhouders zijn die hun eigen gemaakte lekkernijen zullen presenteren. Tijdens de markt rondom Party-zalencentrum het Raadhuis zal ook live muziek ten gehore worden gebracht. In het Margaretha Hardenberg Cultuurcentrum zal vrouwenkoor ”Vrouwen van Nu” een optreden verzorgen.

Naar beide locaties zal een verlichte looproute in kerstsfeer worden aangebracht. Ook zal tijdens de Kerstmarkt een Kerstman en twee Kerstmeisjes aanwezig zijn die de kinderen zullen trakteren op wat lekkers.                           

Intocht Kerstman op arrenslee door Wildervank
Voorafgaand aan de Kerstmarkt zal op donderdag 7 december van 16.00 - 20.00 uur een intocht met Kerstman en 2 Kerstmeisjes plaatsvinden. De versierde verlichte arrenslee zal door diverse straten rondtoeren in Wildervank. De Kerstman zal een tussenstop maken en een bezoek brengen aan het Winkelcentrum Apollolaan in Wildervank, zodat de kinderen op iets lekkers worden getrakteerd.