Agenda

Grote postzegel verzamel en ruil beurs in De KandelaarDatum: 
zaterdag 16 december 2023 10:00 tot 15:00

 

3C4A6648 Beurs.jpg

Op 16 december a.s. organiseert  de  Postzegelvereniging “ Filatelisten vereniging Veendam en Omstreken”  een grote postzegel verzamel en ruil beurs in De Kandelaar ,  Dr. A.Kuyperstraat 46, 9645 AR Veendam. 

Voor alle mensen die postzegels, postwaardestukken, brieven en themapostzegels verzamelen, is dit een beurs om niet te missen.  Er staan professionele en semi professionele handelaren die veel materiaal aan te bieden hebben.  Deze hobby is nog steeds van deze tijd en heel erg leerzaam.  

Het verzamelen van landen, regio’s, over de hele wereld of thematisch verzamelen van b.v. vogels, zoogdieren, bloemen of welk thema dan ook. Het blijft een boeiende hobby. Voor jongeren die willen beginnen met postzegels verzamelen kunnen alle informatie ophalen bij de bestuurstafel van de club.  

De beroemde ruil hoek / tafels  zullen er ok weer staan.  Er is gelegenheid om je verzameling/nalatenschap te laten taxeren of eventueel te verkopen. Als de verzameling omvangrijk is dan kunt je een afspraak maken met specialisten van de postzegel vereniging. 

Datum: zaterdag 16 december
Tijd: 10:00 - 15:00 uur
Toegang: gratis