Nieuws

Meilof Riks Beheer B.V koopt bedrijfsterrein op De Dallen IISchermopname (819).png

Tekst Peter Panneman | Foto Google maps

De gemeente Veendam is overgegaan tot de verkoop van bedrijfsterrein nabij Polluxweg-Castorweg op de De Dallen II in Veendam.

De gemeente Veendam heeft het genoemde perceel verkocht aan Meilof Riks Beheer B.V. Hierbij wordt de bedrijfskavel van de gemeente verkocht voor de realisatie van buitenruimte ten behoeve van het op een naastgelegen perceel te realiseren bedrijfspand.

Vanwege het feit dat Meilof Riks Beheer B.V. zich op dit moment als enige voor de kavel heeft gemeld en een invulling realiseert welke binnen de kaders van De Dallen II past, is de gemeente van mening dat er sprake is van een levering waarvoor slechts één serieuze gegadigde is.

“Wij hebben 40.000 m2 grond gekocht aan de Castorweg in Veendam. Wij gaan een vergunning aanvragen voor de bouw van een productie loods van ca. 7000 m2.” aldus Frank Riks van de snelgroeiende onderneming, die 250 medewerkers in dienst heeft.

Meilof Riks bv ontwikkelt, produceert, levert en monteert kwalitatief hoogwaardig maatwerk in aluminium dak- en gevelproducten. In ruim een kwart eeuw heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot een gerenommeerd partner van woningcorporaties, bouwbedrijven, projectontwikkelaars, architecten en vastgoedbeheerders.