Nieuws, Sinterklaas

Zaterdag komt Sinterklaas weer langs in Autorama



29 nov ^0 2 dec Sinterklaas Autorama.jpg

De Sint is weer in het land! En zoals ieder jaar brengt de goedheiligman ook weer een bezoek aan winkelcentrum Autorama. Samen met zijn Pieten komt hij dit jaar niet één, maar twee keer langs! Afgelopen zaterdag was de goedheiligman al op visite in Autorama, aanstaande  zaterdag 2 december zal Sinterklaas rond 13:00 uur wederom een bezoek brengen. Hij hoopt samen met zijn Pieten weer een hoop kinderen te kunnen verblijden met zijn komst.

Suprise Knutsel Middag – Woensdag 29 November
In de centrale hal van het winkelcentrum Autorama is woensdagmiddag een ‘Suprise Knutsel Workshop’. Tijdens deze middag kunnen de allerkleinsten onder begeleiding gezellig knutselen en leuke surprises maken. Kinderen kunnen tussen 14.00-16.00 uur kosteloos deelnemen aan de knutsel middag. 

Oh Kom Er Eens Kijken
Sinterklaas is ieder jaar rondom 5 december vaak te vinden in het overdekte winkelcentrum. Zo ook op zaterdag 2 december, rond de klok van 13.00 uur. Samen met zijn Pieten hoopt hij weer een hoop kinderen te kunnen verblijden met zijn bezoek aan Autorama. 

Voor het afwerken van alle verlanglijstjes doet Sinterklaas graag zijn inkopen bij de winkels in Autorama. Met een ruim aanbod aan winkels onder één dak en de ruime parkeergelegenheid waar hij met zijn Pieten gratis kan parkeren staat Autorama hoog op het lijstje van Sinterklaas.

Kom inspiratie op doen voor de feestdagen bij de winkels in winkelcentrum Autorama!