Nieuws, Sinterklaas

Sinterklaas komt graag in winkelcentrum Autorama!Sinterklaas Autorama 2023.JPG

De Sint is weer in het land! En zoals ieder jaar brengt de goedheiligman ook weer een bezoek aan winkelcentrum Autorama. Samen met zijn Pieten komt hij dit jaar niet één, maar twee keer langs! Op zaterdag 25 november én zaterdag 2 december zal Sinterklaas rond 13:00 uur aankomen bij het overdekte winkelcentrum in Veendam. Hij hoopt samen met zijn Pieten weer een hoop kinderen te kunnen verblijden met zijn komst.

knutselen met Pieten (2 december)
Natuurlijk neemt Sinterklaas ook een groep Pieten mee tijdens zijn bezoek. Door het gehele winkelcetrum zullen Pieten aanwezig zijn voor het uitdelen van pepernoten. Maar ook is er de mogelijkheid om in de centrale hal gezamenlijk met de Pieten te knutselen en te dansen op zaterdag 2 december. 

Heb jij je verlanglijstje al klaar?
Sinterklaas is ieder jaar rondom 5 december vaak te vinden in het overdekte winkelcentrum. Voor het afwerken van alle verlanglijstjes doet Sinterklaas graag zijn inkopen bij de winkels in Autorama. Met een ruim aanbod aan winkels onder één dak en de ruime parkeergelegenheid waar hij met zijn Pieten gratis kan parkeren staat Autorama hoog op het lijstje van Sinterklaas.

Kom inspiratie op doen voor de feestdagen bij de winkels in winkelcentrum Autorama!