Agenda

Der Hänkel geeft cd/single presentatie
in Theater vanBeresteynDatum: 
zondag 3 december 2023 14:00

 

395022331_346824931166622_3600023470111865179_n.jpg

De in Stadskanaal geboren en nu in Nieuw-Buinen wonende Henk Kruize geeft een cd/singlepresentatie van zijn nieuw Nederlandse nummer “Altijd samen zijn” met als bonustrack de Duitse versie Hast du Zeit.

Der Hänkel (Henkie) zoals ze hem in Veendam noemen is kind aan huis in de foyer van Theater vanBeresteyn door de vele optredens in de afgelopen decennia tijdens de koopavondconcerten op de donderdagavond. Daarom heeft hij ook speciaal vóór zijn publiek de keus gemaakt om de cd/single presentatie in vanBeresteyn te houden. 

Der Hänkel gaat een stap maken in de Nederlandstalige muziekwereld. Uiteraard blijft het niet bij dit ene nummer. De volgende ligt alweer op de plank, maar natuurlijk blijft hij ook het Duitstalige en Tiroler muziek trouw, waar zijn publiek hem om waardeert.

Zijn nieuwste nummer is via diverse media zoals o.a. TV-YouTube-Spotify reeds te zien en te downloaden.

De presentatie vindt plaats op zondagmiddag 3 december, aanvang 14:00 uur. De zaal gaat open om 13:30 uur.

 Der Hänkel zal niet alleen zijn. De volgende artiesten zullen deze middag geheel belangeloos hun medewerking verlenen: Freddy de Bruin, al jaren artiest die in diverse bandjes heeft gespeeld en gezongen. The Party Makers, een band uit de jaren 70 en speciaal vóór deze middag apart bij elkaar gekomen en daarvoor geoefend. Chantal Hulshof een aanstormend muzikaal talent, waar we nog veel van zullen horen. En de kersverse formatie Arjan Plat & De Partner in Crime. Arjan, die momenteel aan de weg timmert met oud-Hollandse nummers en deze een in een nieuw jasje in het Engels uitvoert. Arjan wordt muzikaal bijgestaan door Noah Sipma en één van Nederlands beste gitaristen Jan de Vrieze. Ook is de organisatie bezig met mysterie gast bezig. En good-old zanger, organisator en duizendpoot Bert Kraan praat alles op zijn manier aan elkaar.

 Entree is gratis maar vol=vol.

vanBeresteyn / Museumplein 5a  / 9640 AD Veendam /  www.vanberesteyn.nl