Nieuws, Summerfun

Hij komt, hij komt….die lieve goede Sint



2023 - poster sinterklaasfeest.jpg

Dit jaar komt Sinterklaas ook bij Summerfun en het Jacob Bruggemacentrum op bezoek tijdens het Summerfun/JBC Sinterklaasfeest. Mede dankzij Kiwanis Veendam.

Hij komt langs op zaterdag 25 november in het Jakob Bruggemacentrum aan de Jakob Bruggemalaan 118. Voordat Sinterklaas en zijn pieten aan de deur kloppen is er eerst nog een leuke voorstelling van Jinky’s Mikmak. Zij speelt de voostelling Woeste Willem is op zoek naar Pietje. De voorstelling gaat over Woeste Willem en is aangepast naar een sinterklaaseditie.

Dit is een MiniMaxi activiteit en dit betekent dat de kinderen (vanaf 3 jaar t/m 12 jaar) de activiteit samen met een volwassene bezoekt. De toegang voor het Sinterklaasfeest is gratis. Het feest begint om 13.00 uur en is rond 14.45 uur afgelopen.

Aanmelden voor dit ontzettend gezellige feest kan voor een mail te sturen naar summerfun@debasisveendam.nl en vermeld daarin de namen van de kind(eren) en hun leeftijd en het aantal begeleidende volwassenen. Summerfun stuurt Een bevestiging met meer informatie.