Overslaan en naar de inhoud gaan

Kerstpakketten actie

Door op zaterdag, 28 oktober, 2023 - 14:35

Kerstpakketten actie 00.jpg

Door Peter Panneman

Een groep vrijwilligers zijn een kerstpakketten actie aan het opzetten van de Veendammers voor de Veendammers. Wij willen 400 kerstpakketten verwezenlijken voor de mensen die het hard nodig en tussen wal en schip vallen. Wij gaan de pakketten vullen door donaties. 

In sommige winkels mogen mandjes of karretjes met onze kerstactie flyer staan, waar het winkelend publiek iets in kan doen. Ook doen diverse winkels en bedrijven mee om deze actie tot een succes te maken, aldus Chantal Kelman een van de initiatiefnemers. 

Kerstpakketten actie 01.jpg

De vrijwilligers gaan zelf binnenkort ook bij de winkels staan met een kar waar mensen lang houdbare producten in kunnen doneren, zoals pasta, pakken drinken, potten groente ect. Maar ook verzorgingsproducten zijn welkom. 

En ze willen natuurlijk de kinderen en dieren ook niet vergeten. De eerste inschrijvingen zijn al binnen. Er zitten erg schrijnende verhalen tussen. We hopen dat we veel gezinnen blij kunnen maken die net even dat extra’s kunnen gebruiken, aldus Chantal die voor vragen e.d. bereikbaar is op 06 36017546.