Overslaan en naar de inhoud gaan

24@Home Woninginrichting

Door Eindredactie op woensdag, 1 november, 2023 - 06:00

_DSC6594.jpg

Tekst Hans van Noort [ hansvannoort@parkstadveendam.nl ] 
Foto's Henk Gibcus

“Wij mogen alles mooi maken,” zegt Denny van der Laan eigenaar van 24@Home Woninginrichting. “De stucadoor is geweest, de schilder heeft alles fraai in de verf gezet en dan zijn wij als woninginrichters aan de beurt om de laatste hand te leggen en inderdaad alles mooi te maken. Het is een dankbaar vak.”

Woninginrichting omvat nogal wat. Raamdecoraties, vloeren, gordijnen, buitenzonwering, wandbekleding en ga zo nog maar even door. In de winkel aan de Lloydsweg 1 kunnen ze alles laten zien. Eind 2022 en begin 2023 heeft daar een uitbreiding/verbouwing plaatsgevonden en is er ca. 150 m² oppervlak bij gekomen. Afgelopen juni was de verbouwingsopening, hetgeen feestelijk gevierd is met medewerking van verschillende andere (toeleverende) bedrijven. 150 m²erbij. Dit is voornamelijk gesitueerd achter het pand.

_DSC6581.jpg

De presentatie is up to date en transparant. Het mooie is dat ze ook heel eenvoudig de verschillende combinaties kunnen laten zien. Gordijnen samen met een raamdecoratie of een stijlvol sfeerbepalend behang en een bijpassende vloer om maar eens wat te noemen. Jouw persoonlijke wensen vergezelt van een professioneel advies en ook nog eens door eigen vakmensen uitgevoerd, maakt dat de klant ontzorgd wordt. “We maken écht een totaal plan voor de klant,” vult Denny aan. 
In de winkel/showroom staat Inge - interieurstyliste - de klanten te woord. Ageeta, de vrouw van Denny, biedt een paar dagen in de week assistentie. Zo is het vakgerichte team compleet.

_DSC6607.jpg

We vragen Denny naar de trends die momenteel gangbaar zijn. “We zien bij de vloeren dat het visgraatmotief nog steeds erg geliefd is, alhoewel de klant tegenwoordig ook kiest voor rechte planken. Dat geeft wat meer rust. Nog steeds is er veel vraag naar licht eiken vloeren in combinatie met bijvoorbeeld een zwart accent. “Ons team,” vertelt Denny met enige trots, “is versterkt met een parketteur. Hierdoor kunnen we nieuwe houtenvloeren leveren, leggen én onderhouden.”

Onder invloed van woonprogramma’s op de TV en luxe woonbladen zien we dat tinten als (donker)bruin weer terugkomen in een speels samenspel met kleuren als champagne, goud en beige. Ook terra kleuren zijn erg gewild.” Deze kleuren slaan op de raamdecoraties en de gordijnen. Bij de gordijnen en raamdecoraties zijn er een wereld van mogelijkheden. We noemen er een paar: horizontale- en verticale jaloezieën, rolgordijnen, duo rolgordijnen, vouwgordijnen, inbetweens en overgordijnen. Al deze raamdecoraties en gordijnmogelijkheden zijn dan ook nog eens te leveren in diverse materialen én in talloze kleuren. Daar heb je wel een vakkundig advies bij nodig, toch? Indien gewenst kan dat advies ook aan huis gegeven worden, om te zien hoe alles in en bij elkaar past. 

_DSC6575.jpg

Buitenzonwering in de vorm van rolluiken zijn heden ten dage populair met de huidige hoge energieprijzen. ’s Winters houden ze de koude buiten en ’s zomers de warmte. Warmtepompen hoeven in beide gevallen dan niet op hun maximum te draaien en sparen zo veel energie uit. Screens houden ’s zomers de zon tegen, maar zijn natuurlijk niet te vergelijken met rolluiken. “We zien ook dat de klanten kiezen voor dikkere overgordijnen om op energie te besparen,” is de ervaring van Denny. “Beide mogelijkheden zorgen voor een comfortabeler binnenklimaat.”

Enkele kwaliteitsmerken die 24@Home Woninginrichting in haar leveringsaanbod heeft:

  • Quick-step - PVC/laminaat vloeren;
  • Ambiant en Vivafloors - PVC-vloeren;
  • Moduleo - alléén PVC-vloeren;
  • BeCe - raamdecoraties;
  • Vadain, Vriesco en 
  • Holland Haag - gordijnen;
  • Interfloor, Parade en
  • Bonaparte - tapijt.

_DSC6583.jpg

Dat ook de fabrikanten bezig zijn met het thema duurzaam blijkt wel uit het feit dat steeds meer gerecyclede stoffen worden gebruikt. Soms wel 80 – 100%. Binnenkort komt achter op het terrein bij 24@Home Woninginrichting een container om oude PVC-vloeren in op te slaan, die afgevoerd worden eveneens ter recycling. Géén recycling tot kunststofpalen of iets dergelijks, neen, recycling tot nieuwe PVC-vloeren! Allemaal voordelen voor ons milieu en klimaat met minder CO2-uitstoot, water- en energiebesparing. Ook wordt bij de gordijnstoffen gekeken of er bij de herkomst van grondstoffen insecticiden en/of pesticiden gebruikt zijn!

Gemak speelt een steeds grotere rol bij de bediening van gordijnen, rolluiken, screens en allerlei raamdecoraties. De tijd van een koordje of ketting, gewoon handbediening, lijkt definitief voorbij, maar… gezien de meerprijs kiest de klant toch nog vaak voor handbediening. Elektrisch is wel in opmars. Alles gaat dan via afstandsbediening, smartphone, app of zelfs spraakherkenning. Bij 24@Home Woninginrichting hebben ze de modernste versies in de winkel annex showroom en kunnen het je allemaal laten zien en demonstreren. Het nieuwste van het nieuwste van Motionblinds slimme raamdecoraties vind je er.

_DSC6607.jpg

Karpetten, behang, markiezen, knikarmschermen, shutters, marmoleum, vinyl en taptijten allemaal produkten die je bij  24@Home Woninginrichting kunt vinden en waar we het nog niet over gehad hebben. Het assortiment is ook zo enorm! Je moet keuzes maken. 
Waar we het nog wel over moeten hebben is het specialistisch werk dat na het uitzoeken komt, het inmeten, monteren en leggen. “Dit is maatwerk in optima forma en wordt door onze vakmensen uitgevoerd,” vertelt Denny.

Wil je eens wat anders met je huis of woonkamer of betrek je binnenkort een nieuwe woning of ga je misschien wel verhuizen, het loont om je goed te laten voorlichten. De mogelijkheden zijn grenzeloos. Bij 24@Home Woninginrichting nemen ze de tijd ervoor om je te helpen. Je wilt er tenslotte jarenlang plezier van hebben.

_DSC6611.jpg

Meer informatie:
www.24athome.nl
info@24athome.nl
0598-470626

Het winkelteam staat je graag te woord. Dat is veel leuker dan de site bezoeken of een telefoontje plegen! Bovendien kun je dan de winkel/showroom aan de Lloydsweg 1 bewonderen. Wij waren verrast…