Overslaan en naar de inhoud gaan

ParkstadVeendam.nl in een nieuwe jas
Maar wat voor jas beste lezer?

Door op vrijdag, 20 oktober, 2023 - 12:29

Schermopname (740).png

Het eerste babypakje werd tijdens de geboorte van de website ParkstadVeendam.nl gemaakt in 2004 door Willem van der Werf. 

10 jaar later in 2014  werd de website van ParkstadVeendam.nl in een nieuwr jas gestoken door Gert Jan Kruizinga. Het gehele systeem welke met de hand is geschreven in 2004 werd omgezet naar Drupal door Gert Jan in 2014.

Sinds dit jaar wordt er gewerkt om Drupal om te zetten naar het nieuwste Drupal systeem . Het huidige systeem, die 10 jaar uiterst betrouwbaar was, is aan vernieuwing toe.

Om Parkstadveendam in een nieuw jas te steken daar kunnen wij natuurlijk onze eigen invulling geven maar dit willen wij niet omdat wij niet de bezoekers en lezers zijn van ParkstadVeendam.nl maar de makers van de inhoud.

De enige voorwaarde die wij hebben is dat ParkstadVeendam.nl goed leesbaar moet zijn op een mobiele telefoon en tablet. De huidige website wordt alleen goed getoond als je het vinkje in je browser, desktopsite aanzet en dat willen wij niet meer. Ook willen wij een nieuwe lay-out/uitstraling/ vormgeving die net even anders is dan een standaard website.

Oproep aan de lezers
Moet de website in de huidige vormgeving blijven? Nu zijn alle nieuwsartikelen direct zichtbaar en je scrolt met de muis naar het volgende bericht. Of vind je het fijner om eerst op een kop/blokje te klikken om een artikel te openen zoals bij 112groningen.nl

Enkele andere voorbeelden zijn:  telegraaf.nl, nu.nl, westerwoldeactueel,nl, rtvnoord.nl, koerier.info, rtveen.nl, hartvannederland.nl, dvhn.nl, ommelanderwijk.com of blikopnieuws.nl.

Ook willen wij graag weten of het lettertype voldoet, moeten er menuknopjes bij of heb je andere wensen aangaande onze website betreffende de lay-out.

Mocht je een compleet ander idee hebben dan horen wij dit graag per mail (info@parkstadveendam.nl) en natuurlijk mag dit ook via
Whatsapp (06-42239988).

Mocht je bellen (06-42239988) prettiger vinden dan nemen wij graag alle tijd voor jou. Mochten wij even niet bereikbaar zijn dan bellen wij altijd binnen 24 uur terug.