Overslaan en naar de inhoud gaan

Feestweek in winkelcentrum Autorama!

Door op donderdag, 19 oktober, 2023 - 11:08

Feestweek Autorama 2023.jpg

De winkeliersvereniging van winkelcentrum Autorama vonden het hoog tijd om weer wat reuring te creëren in en rondom het winkelcentrum. Naast het dagelijkse ruime aanbod, goed gevulde etalages en enthousiaste winkeliers. Vindt men het belangrijk om zo nu en dan iets extra’s te doen voor het winkelend publiek uit Veendam en de wijde omgeving. Autorama is sinds jaar een dag en begrip in de regio, deze goede naam wil men graag in stand houden.

Herfstvakantie  Vol Activiteiten
In week 43 vindt de jaarlijkse feestweek plaats in Autorama. In die week zal het van woensdag 25 t/m zaterdag 28 oktober bol staan van leuke activiteiten. Ballonnenclowns, muzikanten, steltenlopers, suikerspinnen, kinderen kunnen zich laten schminken en heel veel meer! Op diverse plekken in Autorama hangen posters met daarop een overzicht van alle activiteiten.

Week Van De Klant
Naast het nodige vermaak voor kinderen, wordt er ook aan u als klant gedacht tijdens de ‘Feestweek’. U zult als klant nog meer in het middelpunt van de belangstelling komen te staan. Op diverse leuke en attente manieren zullen we uw bezoek aan winkelcentrum Veendam extra bijzonder maken. De ‘Feestweek’ is een initiatief van de winkeliersvereniging en wordt mogelijk gemaakt door alle winkeliers van Autorama.