Sport

Een succesvolle wedstrijd voor de
junioren/jeugd meiden van Z&PC T.H.O.R! 



IMG_3509.JPG

De afgelopen weken is er hard door deze dames getraind en dat werpt zijn vruchten af. Het ene persoonlijke record, na het andere sneuvelde vandaag in het zwembad van Delfzijl. En hoe! 

Met een PR van dik 7 seconden beet Nicole het spits af op de 100m schoolslag. Elize dacht “wat Nicole kan, kan ik ook” en zij verbeterde haar PR eveneens met ruim 7 seconden. Dat ze de smaak te pakken had bleek wel nadat ze aantikte op de 200m vrij. Daar verbeterde zij haar PR met bijna 18! seconden. 

Gallyon, Ilse en Kim konden natuurlijk niet achterblijven. 

Gallyon verbeterde haar tijden op de 100m school en de 200m vrij met in totaal ruim 8 seconden en dat nadat ze afgelopen weken toch wel de nodige pech heeft gehad. 

Kim deed niet onder voor de rest en zwom op de 100m schoolslag eveneens een mooie PR, maar belangrijker was dat ze de races daarna met veel lef heeft gezwommen. Dat zorgde ervoor dat ze de dames tijdens de estafette op een super snelle starttijd trakteerde. Sneller dan dat ze ooit zwom! 

Ilse verbeterde eveneens haar tijden op de 100m schoolslag en de 200m vrij en mocht op de eerste afstand ook nog eens de zilveren medaille mee naar huis nemen in de categorie junioren 3/4.