Overslaan en naar de inhoud gaan

Oktoberfest Veendam 10 jaar later nog steeds een succes!

Door op maandag, 9 oktober, 2023 - 14:36

Persfoto Oktoberfest Veendam 2023 (03).jpg

Afgelopen weekend was Veendam in de ban van het Oktoberfest. Tijdens de eerste zaterdag van oktober stond de Sorghvliethal traditiegetrouw in het teken van ‘pullen bier, bratwursten, Deutsche Schlagers und Viel Spass’! In een nagenoeg uitverkochte Sorghvliethal kwamen bezoekers uit Veendam en omgeving bijeen voor het uit München overgewaaide bier-feest. 

Persfoto Oktoberfest Veendam 2023 (02).jpg

Zeer Geslaagd Jubileum
De editie die in het in het teken van het 10-jarig jubileum stond is succesvol verlopen. Organisatoren ‘van Loenen’ kijken zeer positief terug op afgelopen weekend. Met een crew van ruim 60 personen heeft men naar eigen zeggen een fantastisch festival weten neer te zetten. Nagenoeg alles verliep zoals men dit op voorhand voor ogen had. Ook vanuit de vele bezoekers kwamen louter positieve reacties naar voren. 

Persfoto Oktoberfest Veendam 2023 (01).jpg

‘Gemütlichkeit’ Tot In De Late Uurtjes
Tussen 20.00 en 02.00 uur kwamen diverse acts voorbij op het podium in de Sorghvliethal. Ras entertainer Otto Wunderbar mocht het spits afbijten, waarna de 9 koppige band ‘JAWOHL’ het stokje over mocht nemen. DJ Martijn Renkema wist de bezoekers de gehele avond te vermaken met leuke remixes,  en tot slot kwam zanger René Karst nog een ‘Atje Voor De Sfeer’ doen met de uitbundige mensenmassa. 

Op Naar Het Volgende Muziekfestival
Naast dat vader en zoon ‘van Loenen’ nog aan het nagenieten zijn van het Oktoberfest, is men ook alweer druk bezig met de volgende festiviteiten. In maart van het volgende jaar staat namelijk wederom een jubileum op de agenda. Op 22 en 23 maart 2024 viert men het 15 jarig bestaan van Sportcafé Sportplein. Men verwacht halverwege oktober de Line-Up voor het tweedaags muziekfestival ‘De Vrienden Van Sportplein’ rond te hebben. “We moeten nog één act rond maken, wanneer dit het geval is treden we direct naar buiten en zal de kaartverkoop van start gaan”. Aldus ‘van Loenen’.