Overslaan en naar de inhoud gaan

Collectanten en jubilarissen van de Nierstichting in Wildervank zorgen opnieuw voor een record opbrengst

Door op donderdag, 5 oktober, 2023 - 13:14

image001.jpg

In de week van 18 t/m 23 september hebben maar liefst 40 collectanten in Wildervank gecollecteerd voor de Nierstichting. Met in het totaal een record opbrengst van maar liefst € 2777,-, waarvan ruim  €440,- online en via de QR code. Alle bijdragen helpen om het welzijn van nierpatiënten te verbeteren. En dat is hard nodig, want leven met een nierziekte beperkt je enorm. De Nierstichting wil nierpatiënten hun leven teruggeven. Zodat zij er weer kunnen zijn voor de mensen die zoveel van hen houden.

De Nierstichting mag in Wildervank al jaren een beroep doen op zo’n 45 collectanten. Onder hen een aantal hele trouwe collectanten, die maar liefst al 10, 20, 25 en 35 jaar huis aan huis collecteren in Wildervank. Dit jaar zijn de jubilarissen verrast door een aantal sponsors: Zechsal leverde voor een twintigjarige jubilaris een “verzorgingspakket” , Vishandel Schuur trakteerde de  tienjarige jubilarissen op kibbeling. De vijftienjarige jubilarissen mogen volgend jaar een tegoedbon verzilveren bij Doornbosch Asperges. De collectanten die al vijf jaar collecteren kregen een zonnebloem van Gerard’s Bloemenkas en een prachtig boeket voor de tienjarige jubilaris. Gio’s Corner (Zuidlaren) trakteerde alle collectanten op een zakje overheerlijke kruiden, uiteraard zoutloos. Wij hopen ook in 2024 opnieuw een beroep te mogen doen op deze enthousiaste vrijwilligers en uw giften!

Collectant gemist?
Wie de collectant van de Nierstichting is misgelopen, kan alsnog een donatie doen op https://nierstichting.nl/. Doneer en draag bij aan het voorkomen, behandelen en genezen van nierschade.