Nieuws

Een Dag van Zelfontdekking en Groei:
Kom Stilstaan bij je Loopbaan!banner-A4-FOTOSHOP.jpeg
 
Ben je ooit gestopt om na te denken over waar je carrière naartoe gaat? Doe je nog steeds werk dat je echt vervult? Geef jezelf de kans om een dag te investeren in je professionele groei en persoonlijke ontwikkeling.
 
In de Loopbaanwinkel in Wildervank, aan de Poststraat 31 nodigen we iedereen die actief is op de arbeidsmarkt uit voor een inspirerende en verrijkende dag. Tijdens deze bijzondere dag zul je ontdekken waar je ware talenten liggen, wat je hart doet zingen en hoe je meer vreugde en voldoening kunt halen uit je werk. We zullen ook stilstaan bij het belangrijke onderwerp van financiën in relatie tot je loopbaan.
 
Deze dag is ontworpen voor mensen die zich openstellen voor groei, ontwikkeling, en persoonlijke transformatie. Je zult verrast zijn hoeveel potentieel er in jou schuilt, en hoe zelfverzekerd je de arbeidsmarkt kunt betreden met de inzichten die je hier zult opdoen.
 
Waarom deelnemen aan deze unieke dag:
 
Zelfontdekking: Leer waar je goed in bent en waar je passie ligt.
Loopbaangroei: Ontdek manieren om je carrière te verbeteren en te evolueren.
Geluk en Voldoening: Leer hoe je meer vreugde kunt vinden in je werk.
Financiële Welzijn: Begrijp de rol van geld in je loopbaan en financiële planning.
Netwerken: Maak contact met gelijkgestemde professionals en experts.
We beloven niet alleen waardevolle inzichten, maar ook een gezonde en smakelijke lunch, en na afloop ontvang je een fantastische goodiebag vol nuttige informatie.
 
Gun jezelf deze kans om je loopbaan een boost te geven en jezelf beter te leren kennen. We staan klaar om je te begeleiden op deze reis naar een succesvollere en gelukkigere loopbaan.
 
Datum: 19 oktober 2023
Tijd: vanaf 10.00 uur tot maximaal 16.00 uur
Locatie: Poststraat 31 in Wildervank

Voor meer informatie en om je aan te melden voor deze bijzondere dag, meld je aan via de website www.zelfloopbaanmanagement.nl of bel 06 52 30 86 88 of stuur een mail naar info@zelfloopbaanmanagement.nl

LIVE - Nieuwbouwproject De Draverij Veendam