Nieuws, Sport

Hollandse Avond Bij Sportplein



Hollandse avond 29.09.23 (Sportplein) _liggend.jpg

Het zaalvoetbalseizoen van V&Z Veendam is weer van start gegaan. Op de woensdag en vrijdag avonden wordt er weer volop gevoetbald in o.a. het Indoorcentrum. Zoals gebruikelijk hoort daar ook de nodige gezelligheid na tijd bij. Zo nu en dan zal er om die reden wat extra gezelligheid gecreëerd worden in de vorm van een DJ of Live Muziek, zo ook aankomende vrijdag.
 
Live Muziek Met Hollandse Meezingers 
Op vrijdag  29 september is het weer eens tijd voor een 'ouderwets avondje Sportplein'. Een avond waarop de 'Derde Helft' van het zaalvoetbal weer bol zal staan van de gezelligheid. Zangers Alex en Johan zullen tijdens de avond hun breed repertoire aan meezingers ten gehore brengen. Van André Hazes naar Mart Hoogkamer en van Jannes tot Marco Schuitmaker, Alex en Johan zingen het allemaal!
 
Verloting Met Leuke Prijzen
Ook is er een verloting tijdens deze avond waarbij diverse leuke prijzen te winnen zijn, beschikbaar gesteld zijn door de Veendammer middenstand. Men maakt kans maakt op tickets voor het Oktoberfest Veendam, een lunch-bon van By Kielman én heel veel andere leuke prijzen!
 
Kom op vrijdag 29 september het weekend inluiden bij Sportcafé Sportplein. De ‘Hollandse Avond’ is toegankelijk voor personen van 18 jaar of ouder, de entree is gratis.