Nieuws, Sport

Sla Alzheimer De Wereld Uit met OOdd Fellows



-foto Odd Fellows Golf.jpg

OOdd Fellows organiseert 15 oktober een open golfwedstrijd

Iedereen kent wel iemand die lijdt aan deze ziekte. Laten wij ons steentje bijdragen, zolang het nog helder is voor ons, om het de wereld uit te krijgen.

Op zondagmiddag 15 oktober a.s. wordt er op de baan van Golfclub “De Compagnie” in Veendam een Open Golfwedstrijd over 9 holes gespeeld met als thema: “Sla ALZHEIMER de wereld uit”.

Kosten deelname 50 euro (incl. greenfee). Dit bedrag komt geheel ten goede aan de Stichting Alzheimer Nederland. Bij voldoende deelname wordt er voor niet golfers een clinic georganiseerd.

Inloop vanaf 14.00 uur met koffie en cake. Start wedstrijd 15.00 uur.

Na afloop een gezellig samenzijn onder het genot van een hapje (drankje is voor eigen rekening), overhandiging cheque t.g.v. Stichting Alzheimer Nederland aan Dr. M.H.G. de Greef, medisch wetenschapper aan de RUG in Groningen.

Er zijn leuke prijzen beschikbaar!

Dus meldt u aan met uw e-mailadres, alsmede met uw golfhandicap, dan houden wij u op de hoogte. Geef eventueel uw voorkeur aan met wie u graag zou willen spelen, dan houden wij daar rekening mee.

Aanmelden kan via mail: brouwerj@netvisit.nl of via E-golf4u (ledensite GC De Compagnie)

Wanneer u niet golft maar wel dit initiatief een warm hart toedraagt, dan is uw donatie ook zeer welkom.

Dit evenement wordt georganiseerd door de Adriaan Geerts Wildervanckloge van de Odd Fellows in Veendam n.a.v. hun 45 jarig bestaan.