Overslaan en naar de inhoud gaan

Nieuwe subsidie in het najaar 2023 voor inwoners Veendam met een eigen woning via SNN

Door op woensdag, 20 september, 2023 - 00:11

home-158089_1280.png
Foto OpenClipart-Vectors

In het najaar van 2023 wordt het voor inwoners van Veendam mogelijk om een subsidie tot € 10.000,- aan te vragen voor het verduurzamen en/of verbeteren van een koopwoning. Het geld is bedoeld voor woningen die niet in het versterkingsprogramma van Nationaal Coördinator Groningen (NCG) zitten, maar wel in het gebied staan waar de waardedalingsregeling geldt.

Zodra u het geld kunt aanvragen, kunt u dit zelf regelen. Heeft u hulp nodig? Dan kunt u gratis gebruik maken van de Bespaarcoach via jouwbespaarcoach.com. De Bespaarcoach is een initiatief van een aantal gemeenten in Oost-Groningen, waaronder Veendam. De Bespaarcoach kan ook gratis een advies op maat van uw woning geven en eventueel meerdere subsidies voor u aanvragen.

Op dit moment is het nog niet mogelijk om de SNN subsidie aan te vragen. Wanneer er meer duidelijkheid is, informeren we u daarover. Houd de veendam.nl en onze social mediakanalen in de gaten voor meer informatie of laat uw e-mailadres achter op onze website. Dan houden we u per mail op de hoogte.