Overslaan en naar de inhoud gaan

Directiewisseling
Cultuur- en Congrescentrum vanBeresteyn

Door op maandag, 18 september, 2023 - 13:19

BBF_9608 Vanja en Jos.jpg
Foto Bert Buiring Fotoqrafie Veendam

Na zeven jaar directeur te zijn geweest van Cultuur- en Congrescentrum vanBeresteyn heeft Jos Kraan besloten om het stokje over te dragen. Met ingang van 1 november wordt Vanja Van Guldener de nieuwe opvolger. Jos: “In de afgelopen zeven jaar is er veel gebeurd. We hadden mooie en minder mooie momenten. De sluitingen tijdens Corona waren zeker minder mooi, maar de prachtige voorstellingen en overige activiteiten en de samenwerking in het team zijn fantastisch. We hebben samen veel voor elkaar gekregen. Tijd om een stapje terug te doen, meer tijd voor andere dingen vrij te maken, want ik kan het met een gerust hart overdragen aan mijn opvolger.”
Wethouder Kleve: “Het is goed dat deze belangrijke culturele functie in Veendam op deze manier kan worden ingevuld. Ik ben er tevreden over dat hiermee de continuïteit van het cultuur- en congrescentrum VanBeresteyn is geborgd.”

Vanja Van Guldener is sinds 2018 werkzaam bij vanBeresteyn als marketeer/programmeur. Naast haar werkzaamheden bij vanBeresteyn is zij het creatieve brein achter FestiValderAa. Ze heeft ruime ervaring in de culturele sector die haar in haar nieuwe uitdaging goed van pas zal komen.

Vanja: Ik ben enorm blij met de kans om deze stap te zetten in mijn loopbaan. VanBeresteyn is een hele fijne en dynamische plek met allemaal gepassioneerde collega’s. Ik heb er zin in om met het team en de huisgenoten verder te bouwen aan een laagdrempelig, kwalitatief en gastvrij Cultuur- en Congrescentrum.”