Nieuws

Reünie Mulo-Mavo Wildervank 27 januari WildervankReünie Mavo Wildervank.jpg

Op de plaats waar de Mavo Wildervank tot de sluiting in 1990 gehuisvest was, stond reeds sinds 1858 het eerste schoolgebouw, 165 jaar geleden.

In 1860 werd dit de M.U.L.O en in 1911 werd het gebouw vervangen zoals het er anno 2023 nog steeds staat 55 jaar geleden. Als gevolg van de Mammoetwet in 1968, veranderde de naam in Mavo Wildervank en daarom hoog tijd voor een reünie!

Voorzitter oud-leraar Henk Zantingh en enkele oud-leerlingen waaronder secretaris Carola Bruurs, penningmeester Janet Hesse-Boxem en Carla van der Zijl, hebben een reüniecommissie samengesteld voor het organiseren van deze reünie, die is bedoeld voor alle oud-docenten, oud-leerlingen en overig personeel die tot de sluiting van het gebouw aan de Poststraat in Wildervank in 1990 verbonden zijn geweest met deze school.

In tegenstelling tot eerdere berichtgeving zal de reünie plaatsvinden op zaterdag 27 januari 2024 van 14.00 tot 00.00 uur in Hotel Parkzicht, Museumplein 3 in Veendam.

Er wordt gezocht naar zoveel mogelijk reünisten!/ Gehoopt wordt op een zo groot mogelijke groep om herinneringen op te halen aan die bijzondere tijd op deze middelbare school in Wildervank.

De reüniecommissie roept daarom iedereen op om deze reünie onder de aandacht te brengen.

Meld je aan!
Op facebook is een pagina gemaakt “Reunie Mavo Wildervank” die op dit moment al zo’n 200 leden heeft. Op deze pagina kan de reünist zich middels een link aanmelden voor de reünie. Voor wie digitaal niet de mogelijkheid heeft zich aan te melden, kan contact opnemen met de secretaris van de reüniecommissie, Carola Bruurs, op telefoonnummer (whatsapp) 06 86 263 563 of via e-mailadres reuniemavowildervank2024@gmail.com

LIVE - Nieuwbouwproject De Draverij Veendam