Overslaan en naar de inhoud gaan

Kaartverkoop Nationale Ouderendag van start

Door op dinsdag, 12 september, 2023 - 10:31

_MG_2708.jpg

De kaartverkoop van de Nationale Ouderendag is van start gegaan. Kaarten kopen kan dagelijks van 10.00 uur tot 15.00 uur aan de kassa van het restaurant van MFC Breehorn, Boven Westerdiep 86 H te Veendam. Ook kunt u telefonisch kaarten bestellen via tel. 06-42626258. 

De Nationale Ouderendag vindt plaats op dinsdag 3 oktober in MFC Breehorn en staat bol van activiteiten. Zo zullen er stands aanwezig zijn waar u als oudere informatie kunt verkrijgen over zorg en welzijn. Tevens zijn er muziekoptredens van Alex Staal en Laurens Schreuder die liedjes ten gehore brengen van Ede Staal en een optreden van Jessy Arjaans, een zangeres uit Groningen die van elke muziekfeest een ware happening weet te maken. 

De Nationale Ouderendag zal worden afgesloten met een stamppotbuffet. 

Presentatie van de Nationale Ouderendag ligt in handen van ladyspeaker Pieta Loots. Wie kent haar niet!! Ook zal wethouder Ans Grimbergen aanwezig zijn en na afloop een vorkje meeprikken.

De entreeprijs bedraagt € 12,50 p.p. inclusief twee koppen koffie of thee met cake, twee consumpties en keuze uit twee soorten stamppotten. 

Inloop is vanaf 13.15 uur, het programma start om 13.45 uur.