Nieuws

Leuke activiteiten bij winkelcentrum Autorama!Autorama Veendam (persfoto_02).jpg

De zomervakantie zit er op, de scholen zijn weer begonnen en ook in winkelcentrum Autorama is te merken dat het ‘gewone leven’ weer begonnen is. Alle winkels hanteren weer hun reguliere openingstijden en ook het winkelend publiek heeft meer regelmaat in de alledaagse winkelbezoeken. 

Voor de winkeliersvereniging van winkelcentrum Autorama het ideale moment om weer wat reuring te creëren in en rondom het winkelcentrum. Naast een net winkelcentrum met een ruim aanbod, goed gevulde etalages en enthousiaste winkeliers. Staan faciliteiten als schone winkelpaden, voldoende gratis parkeergeleigenheid en openbare toiletten hoog in het vaandel. Daarnaast vindt men het belangrijk om zo nu en dan iets extra’s te doen voor het winkelend publiek uit Veendam en de wijde omgeving. Autorama is sinds jaar een dag en begrip in de regio, deze goede naam wil men graag in stand houden.

Spring Een Gat In De Lucht Op 9 September
Op zaterdag 9 september staan de eerste activiteiten gepland. Gezien het mooie weer dat voorspeld is heeft men gekozen voor een springkussen voor de allerkleinsten. Zodat ook zij tijdens het winkelen hun energie kwijt kunnen. Na alle pret op het springkussen staat er voor de kinderen een bekertje ranja met wat lekker klaar! Het springkussen staat tussen 11:00-16:00 uur buiten bij de ingang van Autorama. 

Feestweek In De Herfstvakantie  
In week 43 vindt de jaarlijkse feestweek plaats in Autorama. In die week zal het van woensdag 25 t/m zaterdag 28 oktober bol staan van leuke activiteiten. Ballonnenclowns, muzikanten, steltenlopers, suikerspinnen, kinderen kunnen zich laten schminken en heel veel meer! Tijdens de feestweek zal u als klant nog meer in het middelpunt van de belangstelling komen te staan. Op diverse leuke en attente manieren zullen we u bezoek aan winkelcentrum Veendam extra bijzonder maken. Dit alles wordt mogelijk gemaakt door de winkeliersvereniging van Autorama 

LIVE - Nieuwbouwproject De Draverij Veendam