Nieuws

Sportcafé Sportplein trapt het seizoen feestelijk af!poster back to sportplein (002).jpg

De zomervakantie nadert z’n einde, scholen en opleidingen staan op het punt van beginnen, veel sportverenigingen zijn alweer gestart en ook Sportplein gaat weer open! Weekendjes weg en vakanties in binnen- en buitenland maken plaats voor de dagelijkse routine. Horecaondernemers Fred en Rob van Loenen durven wel stellen dat ook Sportcafé Sportplein voor velen door de jaren heen bij die routine is gaan horen. Begin september starten vader en zoon ‘van Loenen’ alweer aan hun 15e seizoen bij Sportcafé Sportplein. Een seizoen waarin weer de nodige festiviteiten gepland staan voor de mensen uit Veendam en omgeving.

Back to sportplein – 1 september
Op vrijdag 1 september wordt het seizoen feestelijk afgetrapt. Tijdens deze avond zal het bier voor het eerst weer uit de tapkranen stromen en zal er weer muziek uit de speakers klinken onder aansturing van diverse DJ’s! DJ Marvin Haan zal rond de klok van 20:00 uur plaats nemen achter de draaitafel. Later op de avond maakt het DJ-duo ‘Claploopers’ hun opwachting. De entree is gratis, toegang uitsluitend voor personen van 18 jaar of ouder.

Leuke feestjes op de agenda
Naast de vele sporters die er bijna dagelijks over de vloer komen is Sportplein door de jaren heen uitgegroeid tot ontmoetingsplek voor jong en oud. Rondom de reguliere activiteiten worden ook komend seizoen weer het nodige festiviteiten georganiseerd. Feestavonden in het sportcafé, maar ook sportieve activiteiten in de naastgelegen sporthallen. Het eerste grote evenement staat gepland op zaterdag 7 oktober. Dan zal de Sorghvliethal in het teken staan van het Oktoberfest!

“Samen met ons team hebben we er weer zin in, tot snel!”