Overslaan en naar de inhoud gaan

Zomereditie Avebe Magazine vanaf vandaag te lezen

Door op vrijdag, 28 juli, 2023 - 12:38

NL-Magazine_Avebe_zomer_6-LR-1.jpg

Telers over beregeningstechnieken,
medewerkers over de intercampagne en nog veel meer

Met trots presenteert Royal Avebe de 11e editie van het Avebe magazine. In deze zomereditie zijn onder andere verhalen te vinden van telers over beregeningstechnieken, hoe de intercampagne eruitziet en gesprekken met klanten.

Als coöperatie van 2300 akkerbouwers in Nederland en Duitsland geeft Avebe twee keer per jaar een magazine uit. Deze 11e editie biedt weer een verscheidenheid aan interessante artikelen en verhalen. Zo komt de samenwerking met Knauf aan bod, wordt het duurzame Zeodry-project belicht en presenteert Avebe haar strategie "Versterken en versnellen. Samen bouwen aan duurzame groei."

Directeur Communicatie en Public Affairs Joyce de Vries-Pieterman: "In ons magazine komt de hele keten van Avebe aan bod, van zand tot klant. Dat is belangrijk omdat we het voor zo'n brede doelgroep maken. Het is voor onze collega's, leden, klanten en alle andere geïnteresseerden. Die zie je dus ook allemaal terug in het magazine. Zo vertellen collega's hoe het werk op een productielocatie er in de zomermaanden uitziet, komen leden aan het woord, is er een interview met André Hoogendijk van BO Akkerbouw en nog veel meer.”

De zomereditie van het Avebe Magazine is vanaf vandaag beschikbaar,
klik hier om het magazine te lezen.