Overslaan en naar de inhoud gaan

Zomer in vanBeresteyn

Door op maandag, 17 juli, 2023 - 07:30

BERESTEYN002.jpg

De zon schijnt, het is volop zomer, maar in vanBeresteyn worden voorbereidingen getroffen voor het nieuwe seizoen dat na de zomer van start gaat. De uitgebreide theaterbrochure wordt half september verspreid onder trouwe bezoekers. Wilt u deze ook ontvangen? Aanvragen kan via vanberesteyn.nl.

Van 21 september tot en met 24 september presenteert vanBeresteyn OET! Een gezellig weekend boordevol activiteiten georganiseerd door de Muziek- Dans- en Theaterschool Veendam, Het Veenkoloniaal Museum, Theater & Filmhuis vanBeresteyn en de Bibliotheek Veendam, met op zaterdag 23 september de Seizoenspresentatie van het nieuwe theaterprogramma. Verder zijn er workshops, rondleidingen en heel veel muziek. Zie vanberesteyn.nl voor het actuele programma.

De laatste film in Filmhuis vanBeresteyn was op 20 juni maar de nieuwe filmprogrammering voor september staat klaar. Op 11 september is de eerste film ‘About my Father’ en uiteraard is deze film, zoals gebruikelijk, gratis voor leden. Binnenkort staan de films voor september op vanberesteyn.nl.

De theaterkassa is tijdens de schoolvakantie beperkt geopend. Vanaf 23 juli is de kassa alleen ‘s middags van 13.00 uur tot 16.00 uur geopend. Op maandag 4 september zijn de normale openingstijden weer van kracht. U kunt uiteraard wel altijd terecht voor een folder of een leuke wandelroute, deze staan in het flyerrek voor bij de ingang.