Overslaan en naar de inhoud gaan

Vliegende start kaartverkoop Oktoberfest Veendam

Door op vrijdag, 14 juli, 2023 - 11:08

Early Bird Tickets 2023_01.jpg

Op 1 juli om klokslag 09:00 uur ging de kaartverkoop voor de jubileum editie van het Oktoberfest Veendam van start. Dit jaar wordt een extra bijzondere editie vanwege het 10-jarig bestaan van het Oktoberfest Veendam. Traditiegetrouw vindt het Oktoberfest in Veendam op de eerste zaterdag van de maand oktober plaats. In de Sorghvliethal verwacht men op zaterdag 7 oktober het jubileum met zo’n 1500 tot 2000 bezoekers te vieren. 

Eerste 750 Tickets Zijn Een Feit!
Net als voorgaande jaren worden de eerste tickets met een leuke korting aangeboden. Hoe eerder men een kaartje koopt, hoe hoger de korting bedraagt. Hier hebben dan ook een grote groep mensen gebruik van weten te maken. Tijdens de eerste weken zijn er al ruim 750 kaarten verkocht via de webshop www.eventree.nl. 

Profiteer T/M 31 Juli #Earlybird 
Vanwege het jubileum wat er te vieren staat heeft de organisatie geen limiet op de ‘Early Bird Tickets’. Wel dient men rekening te houden met de einddatum van 31 juli. Tot en met 31 juli  is het voor de ‘vroege vogels’ mogelijk om een kortingskaart te kopen. Via www.eventree.nl zullen deze tickets tot die datum beschikbaar zijn. 

Met ingang van 1 augustus kunt u ook in de winkel een kaartje kopen. Deze zijn te verkrijgen bij Primera Hiemstra (Veendam) en Koffieplein (Veendam & Hoogezand). 

Line Up
René Karst, Otto Wunderbar, Schlagerband Jawohl en DJ Martijn Renkema.

Het Oktoberfest Veendam is uitsluitend toegankelijk voor personen van 18 jaar of ouder. Het muziekfestival gaat op 7 oktober om 19:30 uur van start, om 02:00 uur is het Oktoberfest in de Sorghvliethal ten einde.