Summerfun

Kom zandkastelen bouwen en win een mooie prijsbucket-gd23633965_1280.jpg
Fotograaf Tania Dimas

Een aantal jaren geleden stond het Zandkastelen bouwen ook al op ons programma. Nu we dit een aantal jaren niet hebben gedaan komt deze activiteit, bij voldoende belangstelling, in de zomervakantie van 2023 weer terug op het programma en wel op dinsdag 1 augustus van 10.30 tot +/-11.30 uur.

Het thema is: ZOMER

Zelf nemen de kinderen alle spulletjes mee die zij nodig zijn om een zandcreatie te maken naar het strand van Borgerswold. Denk daarbij aan een schepje om mee te graven en een emmertje om water te halen, maar ook versieringen zoals schelpjes, blaadjes, dennenappels of bv. speelgoedvisjes, zeemeerminnen enz. Thuis hebben de kinderen alvast bedacht wat ze gaan maken. Het zand is niet geschikt om echt in de hoogte te bouwen maar een mooie zandcreatie in de breedte en lengte dat wil prima zo leert de ervaring van toen.

Iekje en Mariël van het Jacob Bruggemacentrum gaan de creaties jureren in verschillende leeftijdscategorieën en creativiteit. De winnaars maken kans op een speelgoedbon.

Deze activiteit is alleen voor de kinderen van 5 t/m 12 jaar en is gratis.
(geen Mini&Maxi) Kinderen mogen ook samen iets maken bv. samen met een broer of zus of vriend(in). De prijs wordt dan gedeeld. 

Aanmelden kan door een mail te sturen naar summerfun@debasisveendam.nl o.v.v. naam(en) en leeftijd(en).
Summerfun stuurt een bevestiging met meer informatie.