Overslaan en naar de inhoud gaan

Summerfun van start met Letterfeest
Welkom in Sprookjesland

Door op dinsdag, 4 juli, 2023 - 10:38

2023 - letterfeest.jpg

Tijdens de zomervakantie pakt Summerfun Veendam weer uit met een groots activiteitenprogramma.

Op dinsdag 25 juli van 13.00 tot 16.00 uur wordt het startsein van het zomerprogramma gegeven tijdens het jaarlijks terugkerende Letterfeest. Deze wordt georganiseerd in de Spelerij in Borgerswold. Het thema is Welkom in Sprookjesland. 

In de Spelerij in Borgerswold kunnen de kinderen weer naar hartenlust spelen in de speeltuin. Summerfun zou Summerfun niet zijn als zij er voor de kinderen niet één groot feest van maken want er worden allemaal extra leuke activiteiten neergezet zoals een knutseltafel, zwerfboekenkast, een sprookjesspeurtocht en is de trampoline open.
Ook komt vriend van het Letterfeest, Jos Tipker weer langs, kunnen kinderen zich laten schminken door Vanja Glitter & Schmink en komt Jacqueline van Theater Nowak (bekend van het programma Blow Up) ballonnen vouwen. 

En Sprookjesland wordt nog gezelliger als de kinderen verkleed komen!

Het Letterfeest is voor kinderen van de basisschool die wonen in de gemeente Veendam, en gratis toegankelijk dankzij de steun van het Samen-fonds van de Nedmag. Summerfun verwelkomt de kinderen onder begeleiding van een volwassene. Kinderen krijgen ranja en ouders worden getrakteerd op een kopje koffie of thee. 

Aanmelden voor het Letterfeest kan alleen door een bericht te sturen naar summerfun@debasisveendam.nl onder vermelding van de naam/namen van de kinderen, de leeftijd(en) en aantal begeleiders.

Summerfun stuurt altijd een bevestiging met meer informatie.