112

Diefstal snorfiets ov station Veendam
Ook munitie en harddrugs aangetroffen



347430874_649390087233417_4372172574318033368_n.jpg

Door Politie Basisteam Ommelanden Midden

“Op maandag  kreeg de politie een melding dat er bij het station in Veendam een snorfiets werd gestolen. De melder had gezien dat het slot werd doorgeknipt en dat de verdachte op de snorfiets was weggefietst. De melder is achter de verdachte aangereden en heeft aan ons doorgeven waar de verdachte reed. 

Het was voor ons dankzij de oplettendheid van de melder dan ook een koud kunstje om de verdachte aan de kant te zetten. Tijdens de fouillering troffen we het doorgeknipte slot van de snorfiets aan, een kniptang, maar ook (verboden) munitie. 

Op grond van het aantreffen van de munitie heeft de politie gezocht op de verblijfsplaats van de verdachte. Hier hebben wij ook een hoeveelheid munitie en harddrugs aangetroffen. De politie doet op dit moment onderzoek naar de strafbare feiten. 

Politie Basisteam Ommelanden Midden "En mocht jezelf ooit eens getuige zijn van een verdachte situatie, schroom dan niet om ons direct te bellen via 112. We kunnen dan op grond van het heterdaad direct doorpakken en zoals hierboven te lezen is, ook nog eens een mooie bijvangst doen.”